20 éves évfordulóját ünnepelte a győri Arrabona Polgárőr Egyesület

Győr+
2014.07.14. 11:15

Az Arrabona Polgárőr Egyesület idén június 28-án ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját. Ebből az alkalomból az egyesület vezetői egy évfordulós rendezvényt szervezet több vendéggel, melynek helyszíne a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala dísztermében került sor.

A Győr Megyei Jogú Város részéről Simon Róbert Balázs alpolgármester, és Borsi Róbert képviselő vettek részt az ünnepségen. Az Országos Polgárőr Szövetség képviseletében Cseh István Etikai Bizottság elnöke, a Győr-Moson- Sopron Megyei Rendőr Főkapitányságtól Németh Lajos r. ezredes, a Városi Rendőrkapitányságtól pedig Horváth Csaba r. ezredes voltak jelen.

Az Arrabona Polgárőr Egyesület nevében Szvitek Norbert elnök köszöntötte a meghívottakat és az egyesület tagjait. A köszöntő után a szervezet vezetője Szvitek Norbert díszoklevelet és ezüst érdemérmet vehetett át, az egyesület 20 éves fennállása alatt elvégzett munkájáért Győr Megyei Jogú Város elismerésekét, melyet Simon Róbert alpolgármester Úr adott át, valamint oklevelet nyújtott át Buzási Györgynek, Hruskár Gábornak és Sarus Csabának polgárőröknek kiváló munkájukat elismerve. A rendezvény keretében Az Országos Polgárőr Szövetség részéről Cseh István Etikai Bizottság elnöke, és a Megyei Polgárőr Szövetség részéről Németh Csaba titkár több oklevelet és tárgy jutalmat adott át, Dubiné Papp Nikoletta polgárőrnek 15 éves tagsági viszonyát megköszönve, Farkas József és Mészáros Lajos polgárőröknek pedig kiváló munkájukat elismerve. Győr Megyei Rendőr Főkapitányság részéről Németh Lajos r. ezredes és a Városi Rendőrkapitányság részéről Horváth Csaba r. ezredes pedig Gerencsér Róbert polgárőrnek kiváló munkájáért oklevelet és tárgy jutalmat nyújtottak át. Az Arrabona Polgárőr Egyesület vezetője köszönetnyilvánításként Mátrai Lászlónak alapító elnöknek, és Szvitek László tiszteletbeli elnöknek emlék plakettet nyújtott át a tagság nevében.

Az Arrabona Polgárőr Egyesület 20 éves évfordulója ünneplésének hangulatát emelték még a Dunaszegi Szinjátszókör tagjai, és nem utolsó sorban az rendezvény lezárása képen az állófogadáson felszolgált Kristály étterem ételei.(x)