Győr+
2014.11.05. 08:01

Női kézilabda Eb – Bemutatták a reklámfilmet

Görbicz Anita és Gyurta Dániel játssza a főszerepet

 

A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) kedden az egyik fővárosi bevásárlóközpont mozijában mutatta be a rövidfilmet, amelyben Görbicz Anita, a Győri Audi ETO KC Bajnokok Ligája-győztes világklasszisa – aki terhessége miatt nem játszik majd a kontinensviadalon – vezet egy támadást, a lassított felvételek alatt a “gondolatai” hallhatóak, majd a pálya szélén álló Gyurta Dániel olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszót hozza játékba.

“Fontos pillanat ez az Európa-bajnokság előtt, hiszen a célegyenesbe érkeztünk – jelentette ki a bemutatón Vetési Iván, az MKSZ és a szervezőbizottság elnöke. Jelezte, a horvát féllel folyamatosan egyeztetve készül a szervezőbizottság, hogy a december 7-i rajtra minden válogatottat tudjon fogadni.

Németh András szövetség kapitány elmondta, a felkészülés négy hét múlva indul, addig a játékosok a klubjukban edzenek. Hozzátette, a gárda november 29-én az osztrákokkal, december 4-én pedig a franciákkal Győrben játszik felkészülési mérkőzést.

A szakember kitért Görbicz Anita hiányára is. Mint mondta, az irányító pozitív szemlélete sokat segít általában a csapatnak, ezért megkérte őt arra, hogy segítsen az együttesnek a kontinensviadal alatt, amit a játékos örömmel el is vállalt.

A kampányfilmet ide kattintva nézheti meg.

 

MTI