Egy gólos vereség az éllovastól

Győr+
2014.11.10. 11:37

Egygólos vereséget szenvedett az ETO-SZESE a férfi kézilabda NB I/B Nyugati csoportjában. A zöld-fehér fiúk a bajnokság 8. fordulójában az éllovas Szentendrét fogadták.

Bár vendég góllal indult a találkozó és 4-4-ig fej-fej mellett haladtak a felek, ezt követően mégis Rosta Miklós tanítványai húztak el néggyel. Ezután azonban hullámvölgybe kerültek a hazaiak, sok technikai hibát követtek el, így az éllovas könnyedén megfordította a találkozót. Rövid időre állandósult a két-három gólos különbség. Ám a szünetre sikerült felküzdenie magát egy gólra a Petrenko-éknak. 13-14-gyel fordultak a felek.

 

A második játékrész elején elhúzott öt góllal a Szentendre. Ám nem adták fel a Rosta-fiúk folyamatosan faragtak a hátrányból, így a sikerült 22-23-ra felküzdeni magukat. Ezután viszont Kalmár szövegelésért végleges kiállítást, csapata pedig 4 perces büntetést kapott. Így is tartották magukat a hazaiak, olyannyira, hogy a vége előtt nem sokkal 29-29-et mutatott az eredményjelző. Az éllovas azonban még egyszer betalált, így hiába küzdött óriásit a csapat, 29-30-as vereség lett a vége.

 

Fotó: Marcali Gábor