Legyen teltházas a győri Európa-bajnokság!

Győr+
2014.12.03. 08:45

A női kézilabda Európa-bajnokság hivatalos megnyitóját városunkban rendezik. A ceremóniára és a többi meccsnapra is kaphatók még jegyek.

Mint ismeretes, a magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság egyik helyszíne városunk lesz, ráadásul december 7. és 11. között Győrben rendezik a magyar válogatott csoportmérkőzéseit. Ennek megfelelően az EB hivatalos megnyitóját is az újonnan átadott Audi Aréna Győrben rendezik, ahol Jean Brihault az EHF elnöke, Vetési Iván a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke és Borkai Zsolt a házigazda város polgármestere, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke megnyitó beszéde mellett a Győri Balett koreográfiája is látható lesz egy különleges lézer show-val kiegészülve. A december 7-én 20:00 órakor kezdődő program során színpadra lép  a New Level Empire is. A zenekar az EB hivatalos dalát adja elő Hold Your Hands So High címmel.

 

 

A nyitónapon 18:00 órától Spanyolország Lengyelországgal mérkőzik a multifunkcionális csarnokban, majd az este nyolc órakor kezdődő megnyitót követően 20:30 órakor kezdődik a magyarok találkozója Oroszország ellen. December 9-én 18:15-től Oroszország Spanyolországgal, 20:30-tól Magyarország Lengyelországgal csap össze. A csoport zárónapján, december 11-én 18:15-kor Oroszország Lengyelországgal, 20:30-tól pedig Magyarország Spanyolországgal meccsel. Az Európa-bajnokság győri eseményeire még kaphatók a napijegyek és három napos bérlet is az ismert internetes jegyrendelő oldalakon és a Baross úti Látogatóközpontban (Győr, Baross G. u. 21.).

 

A három nap igazi sportélményt ígér, és a kilátogató szurkolók testközelből láthatják kedvenceink Európa-bajnoki szereplését. Töltsük meg az Arénát, teremtsünk fieszta-hangulatot a lányok mérkőzésein, segítve ezzel szereplésüket az Európa-bajnokságon!

 

Papp Zsolt
Fotó: Marcali Gábor