Győzelem az első idei meccsen

Győr+
2015.01.07. 22:41

Ivanovic szerezte az idei esztendő első győri kosarát. A CMB Cargo UNI Győr a szerda esti bajnokiján a mezőny második felébe tartozó Szekszárdot fogadta hazai pályán.

Kiegyenlített játékkal kezdték a találkozót a csapatok. Aztán a negyed közepén sikerült pár ponttal meglépnie a győrieknek. Nemcsak az új igazolás, az MTK-ból érkező Vincze Viktória szerzett kosarat régi-új csapatában, hanem a sérüléséből visszatérő Laklóth Anna is eredményes volt. Az első játékrész 28-23 hazai vezetéssel zárult.

 

 

A második etap hasonlóan folytatódott, jobban dominált a győri csapat és viszonylag magabiztosnak mondható előnyt is kidolgozott. 52-34-es hazai vezetéssel vonultak öltözőbe a felek, két játékrész után.

 

 

A fordulás után összeszedte magát a Szekszárd, és némiképp csökkentette a különbséget, ám az is igaz, hogy ezeket a pontokat inkább a zöld-fehérek tékozoltak el. A sok hiba ellenére a negyed végére azonban még így is vezettek 13 ponttal Laklóthék.

 

 

Az előző játékrész szekszárdi fellendülése után, az utolsóban aztán újra Völgyi Péter lányairól szólt minden. Végül magabiztosan, 98-67-re behúzta idei első bajnokiját a CMB Cargo UNI Győr.

 

Csizmadia Dóra

Fotó: Marcali Gábor