Új játékosokkal kezdett az ETO

Győr+
2015.01.12. 20:48

A Győri ETO FC, új játékosokkal a soraiban kezdte meg a felkészülést hétfő délelőtt a tavaszi szezonra.

Jócskán átalakult a zöld-fehérek kerete az elmúlt időszakban. Az már biztos, hogy Martínez és Dudás a Haladásban folytatja. Varga nagy valószínűséggel a fővárosba, a Ferencvároshoz teszi át a székhelyét. Mellettük többeknek lejárt a szerződése, vagy szabadon tárgyalhatnak más csapattal. Sőt olyan játékosok is vannak, akik a klub NB 3-as gárdájánál készülnek jelenleg. A mester, Miriuta Vasile a fiataloknak is nagy szerepet szán.

 

 

Ha az érkezők névsorát nézzük, eddig két játékos szerződött Győrbe, ám még várhatóak újabb játékosok is. Dan Bucsa és Miroslav Stevanovic már megérkeztek és az első edzésen is túl vannak, új csapatukkal.

 

 

Nagyon boldog vagyok, hogy Győrbe jöhettem – fogalmazott Dan Bucsa. „Nagyon jó lehetőséget kínáltak nekem, amit örömmel elfogadtam. Az edző személye is sokat számított, illetve, hogy azok a célok, amiket kitűzött a csapat, azok számomra is nagy kihívást jelentenek. Ráadásul Románián kívül, egy rövid németországi kitérőn kívül nem játszottam máshol, így ez most egy újdonság.”

 

 

9 edzőmérkőzés vár a bajnoki folytatásig Miriuta mester fiaira, ennek egy része Győrben lesz, a többi pedig a törökországi edzőtáborban.

Csizmadia Dóra

Fotó: Marcali Gábor