„Komoly zenék”

Győr+
2015.05.31. 10:00

Új szlogen és újabb nagyszerű előadások a Győri Filharmonikus Zenekar 2015/2016-os évadában

Az elmúlt szezon hangos sikerei után, újabb komoly zenékkel várja a Győri Filharmonikus Zenekar közönségét. A társulat otthonául szolgáló Richter Teremben a magyar és nemzetközi zenei élet szereplői látogatnak el, hogy együtt zenéljenek városunk szimfonikus zenekarával. Itt lesz többek között Vásáry Tamás, Kocsis Zoltán, Kobajasi Kenicsiró, de ellátogat hozzánk a Budapesti Fesztiválzenekar, a Wiener Sängerknaben, testvárvárosunkból, Ingolstadtból a Georgisches Kammerorchter. Az Audi Arénában tartott nagysikerű operagála után visszatér városunkba José Cura, világhírű argentin tenor is, aki – Shakespeare halálnak 400. évfordulója alkalmából – G. Verdi: Otello című operájának koncertszerű előadását fogja vezényelni fiatal, neves nemzetközi sztárok közreműködésével.

 

 

A zenekar hűséges, régi bérletesei 2015. június 5-ig újíthatják meg bérletüket, helyüket. Mindazok, akik ebben az évadban szeretnének új nézőként csatlakozni a Győri Filharmonikus Zenekar bérleteseihez, 2015. június 8-tól július 3-ig, illetve augusztus 24-től válthatják meg bérleteiket. A bérletárusítás a nyár folyamán, július 6-tól augusztus 21-ig szünetel.

És most még nyerhet is! Mindazok, akik július 3-ig megújítják bérletüket vagy új bérletet vásárolnak, nyereményjátékon vesznek részt, amelyen a szerencsés nyertesek értékes ajándékokkal gazdagodhatnak. A játékkal kapcsolatos további információk a zenekar honlapján (www.gyfz.hu) találhatók.

Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a zenekar következő évadának előadásairól, az egyes bérletekről, látogasson el a www.gyfz.hu oldalra, vagy érdeklődjön az ingyenesen hívható 06-80/20-50-15-ös telefonszámon.