A révaisok nyerték a 24 órás vetélkedőt

Győr+
2015.06.01. 15:13

Izgalmas játékban, egy-két pontos különbséggel nyerte a szombat reggeltől vasárnap délelőttig tartó Aludj máskor! 24 órás vetélkedőt a Révai-gimnázium csapata, másodikak lettek a PÁGISZ, harmadikak pedig a Kazinczy-gimnázium diákjai.

Remekül sikerült a jubileumi vetélkedő Fehér Gábor játékmester beszámolója szerint, a csapatok végig dinamikusan, lehetetlent nem ismerve játszottak. A 10. vetélkedő témája a televíziózás volt, a nyolc résztvevő csapatnak tévéstábokat kellett alakítaniuk.

 

 

A verseny a felvonulást követően a Magvassy Mihály Sportcsarnokban 10 órakor rajtolt tortaevéssel, majd látványos show-műsorral kellett bebizonyítaniuk, az ő csatornájuk a legjobb. A feladatok közé tartozott többek között televíziós személyiségek megnyerése, hogy Facebook-oldalukon bíztassák az adott csapatot. A diákoknak Hajdú Péter műsorvezetőt és R. Kárpáti Péter színészt is sikerült rávenniük, hogy posztoljanak, és biztassák csapatukat a közösségi oldalon.

 

 

 

Az egyik csapat pedig a Széchenyi téren koncertet adó Compact Disco együttes tagjait vette rá arra, hogy a Magvassyban is lépjenek fel. A zenészek engedtek a fiataloknak, s egy mini koncerttel csatlakoztak a vetélkedőhöz.

Fehér Gábor elmondta, 1-1 pontos különbség döntött a csapatok között, akik egyébként nagyon becsületesen, egymást segítve játszottak.

 

 

Az összesített pontok alapján végül az alábbi sorrendben végeztek az iskolák csapatai:

 

1. Révai Miklós Gimnázium

2. Pattantyús-Ábrahám Géza Ipari Szakközépiskola és Általános Művelődési Központ (a csapat elnyerte a fair play-díjat is)

3. Kazinczy Ferenc Gimnázium

4. Pálffy Miklós Kereskedelmi Szakképző Iskola és a Soproni Médiaklub

5. Baross Gábor Közgazdasági és Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskola

6. Hild József Építőipari Szakközépiskola

7. Krúdy Gyula Gimnázium, Két Tanítási Nyelvű Középiskola, Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola

 

Fotó: Marcali Gábor