Bízza pénzét szakemberekre!

Győr+
2015.06.13. 14:09

Április közepén alakult, de máris számos ügyfélnek dolgozik a győri székhelyű Arrabona Privátbankár Befektetési Kft., amely az Erste Befektetési Zrt. függő ügynökeként kizárólag az osztrák tulajdonú pénzügyi vállalat termékeit ajánlja ügyfeleinek. Ez biztos banki hátteret, ugyanakkor rugalmas ügyintézést jelent.

Sej Attila, az Arrabona Privátbankár Befektetési Kft. ügyvezetője az Erste Befektetési Zrt.-t jelentő biztos háttér kapcsán úgy fogalmazott, mindez azt jelenti, hogy a pénzintézet különböző befektetési lehetőségeit kínálják, a számlavezetés az Ersténél történik, és így a befektetett pénz is az osztrák tulajdonú társasághoz kerül kezelésre. Az Arrabona Privátbankár abban segít, hogy jó értelemben vett pénzügyi tanácsadóként eligazítsa ügyfeleit a befektetési formák között, és mindenkinek személyre szabott konstrukciót alakítson ki.

Sej Attila rámutatott, számtalan befektetési alapot, külföldi és hazai részvényeket ajánlanak, tudnak állampapírokat forgalmazni, különböző határidős és devizapiaci ügyleteket kötni, valamint kínálnak opciós termékeket is. Ilyen sokrétű lehetőséget egyetlen befektetési szolgáltató sem ajánl, illetve ha ajánlana, sem lenne meg hozzá a megfelelő tapasztalatú apparátusa – jegyezte meg a pénzügyi szakember.

A befektetési kft. munkatársai 15 éves tapasztalattal várják ügyfeleiket, tehát sok esetben nagyobb szakmaisággal állnak az őket felkeresőkhöz, mint a banki dolgozók. Ez egyébként az elmúlt egy hónapban be is igazolódott – mesélte az ügyvezető, aki szerint a brókercsődök után az emberek egyértelműen a bankok felé húznak, tehát a biztonságot keresik. A magyar bankrendszerben ezt meg is találhatják, az Arrabona Privátbankár viszont a biztos banki háttér mellett egy brókercég rugalmasságával áll ügyfelei rendelkezésére.

Fontos kiemelni azt is, hogy a privátbanki szolgáltatás ez esetben mást jelent, mint a bankoknál, ahol ez a „kiváltság” csupán egy bizonyos, több tízmilliós összeghatár felett illeti meg az ügyfelet. Itt ugyanis nincs alsó limit, akár egy-két százezer forinttal is fel lehet keresni a befektetési kft.-t.

Az, hogy ki milyen terméket választ, igazából pénztárca- és időtávfüggő – hangsúlyozta Sej Attila –, a külön bróker azért jó, mert segít eligazodni az ügyfélnek a különböző alapok és állampapírok között, vagy akár a részvénypiacokon. Az ügyvezető hozzátette, nagyon gyorsan fel tudják mérni az ügyfél kockázatvállaló képességét, és azt, hogy milyen lehetőségek közül érdemes választania.

A számlavezetési díjakat pedig úgy határozták meg, hogy ne fájjon annak sem, aki csak pár százezer forintban gondolkodik.

 

 

 

Elérhetőségek:

Arrabona Privátbankár Befektetési Kft.

Győr, Széchenyi tér 7. Lloyd Palota

Tel.: 96/950-950.

www.aprivatbankar.hu