Ön is ott volt? – fotógaléria az olimpiai roadshow-ról

Győr+
2015.06.21. 20:17

Győrben folytatódott vasárnap az a családinap-sorozat, melyet a Magyar Olimpiai Bizottság az olimpiarendezésről szóló társadalmi párbeszéd jegyében hirdetett meg. Az olimpia roadshow-n többfajta érdekes programmal várták a kilátogatókat a szervezők.

Olimpikon sportolókkal is találkozhatnak a szurkolók, Győrbe érkezett többek között az olimpiai-, világ és Európa-bajnok tornász, Berki Krisztián is. E-mellett a sportbarátok kipróbálhatták olimpiai tudásukat, átmozgathatták magukat a sportvidámparkban.

 

 

 

A Mobilis is bekapcsolódott az eseményekbe. Az „Olimpiai Látogatóközpont”interaktív kiállítással várt minden korosztályt. Az információs felületek megismerése után a véleményszobában mindenki elmondhatta, mit gondol a 2024-es olimpiarendezésről.

 

 

Délután pedig több koncert is várja a muzsika szerelmeseit. Fellépett a Hooligans, Caramel, Janicsák Veca és Danics Dóra, míg a legkisebbeket Szalóki Ági koncertje szórakoztatta.

 

 

A rendezvénysorozat nem véletlenül érkezett városunkba. Győrnek ugyanis kiemelt szerepe van egy sikeres rendezés esetén, hiszen akár vidéki helyszínként be is kapcsolódhat a budapesti olimpia rendezésébe.

 

Fotó: O. Jakócs Péter