Győr+
2019.01.13. 10:22

XVI. Médiabál – Győr a csodák városa – fotókkal

Az ország legnagyobb médiabáljával vette kezdetét a 2019-es báli szezon, egy éjszakára ismét szemet gyönyörködtető pompába öltözött az Egyetemi Csarnok.

A tizenhatodik médiabál a Győri Balett nyitótáncával, majd az Akkordeon Harmonika Zenekarral, a Cantilena gyermekkórussal és a Győri Filharmonikus zenekarral startolt el szombaton. Az est házigazdái ezúttal a 2018-as év médiaszemélyisége: Ördög Nóra és Gönczi Gábor voltak.

Sík Frida és Agócs Judit színművészek is ott voltak a bálban!
Fotó: Marcali Gábor
Galériánkért kattints a képre!


A programban idén is kitettek magukért a szervezők, a Győri Filharmonikus Zenekarral, Boros Csaba, Bakonyi Marcell és Dallos Bogi is fellépett.

A Győr+ Média a bál egyik médiatámogatója, így a Győr+ Rádió élőben jelentkezett a helyszínről, 19 és 23 óra között tudósítottunk az Egyetemi Csarnokban zajló eseményekről.

Kollégáink Dallos Bogival, adás után
Fotó: MekliZ Fotóstúdió


Minden évben átadják az Év Médiaszemélyisége díjat, amelyet idén Istenes Bence érdemelt ki. A díjátadó után Bence portálunknak elmondta: talpraesett embernek tartja magát, Németországba való költözésük után ott próbálja felépíteni műsorvezetői karrierjét. Sosem értette, hogy a díjátadókon a díjazottaknak miért nem megy a beszéd, de a róla készült kisfilm és a méltatás után bevallotta, meghatották a hallottak, nehéz ezek után bármit mondani.

Az Év Médiaszemélyisége: Istenes Bence
Fotó: MekliZ Fotóstúdió – galéria a képre kattintva!


Győr a csodák városa – ez volt a 16. Médiabál tematikája, az Egyetemi Csarnok pedig varázslatos hellyé változott erre az éjjelre!
Ha nem voltak ott az év első báljában, éljék át a hangulatot fotósainknak köszönhetően.

Marcali Gábor fotóriporterünk teljes galériája ITT, a MekliZ Fotóstúdió beszámolója pedig ITT tekinthető meg!


Ferenczy Balázs
Fotók: Marcali Gábor, MekliZ Fotóstúdió