Októberben Ákos koncert az Audi Arénában

Győr+
2015.07.06. 13:29

Hat éve nem adott koncertet Győrben a magyar popzene egyik meghatározó alakja, Ákos. Igazán című, 2015-ös turnéját viszont a Rába-parti városban zárja október 3-án este az Audi Arénában. A szervezők a látványos nagykoncert mellett azt is megígérték a látogatóközpontban tartott beharangozó sajtótájékoztatón, hogy a jegyet vásárlók közül három szerencsés találkozhat a Kossuth-díjas énekessel.

A múlt és a jelen dalaiból egyaránt építkezik az a nagykoncert, amellyel Ákos hosszú évek után újra visszatér Győrbe. Az énekes sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, nagyon izgalmas produkciót sikerült összeállítani, olyat, amiben bemutatják az Igazán című középlemez anyagát, de felcsendülnek benne akár két évtizedes dalok is, és hallható lesz egy – rá és zenésztársaira hatással lévő együttesektől vett – zenei idézetekkel kiegészített egyveleg is.

 

 

Ezzel kapcsolatban megjegyezte, a sokszínűség ellenére egy nagyon egységes előadással készülnek, amely az áprilisban indult turné során sikert hozott már többek között Pécsett és Zalaegerszegen, de látható és hallható volt Londonban és Zürichben is. Legutóbb pedig a napokban léptek fel vele a soproni VOLT Fesztiválon mintegy 40 ezer ember előtt.

 

 

Ákos beszélt arról is, hogy triója egy régi-új taggal egészült ki idén, hiszen azzal a Hauber Zsolttal dolgozik újra együtt a dalokon, akivel az egykori Bonanza Banzait megalapították.

A győri koncert kapcsán, a 27 éves színpadi tapasztalattal rendelkező énekes kiemelte, mindenhova ugyanazzal a lelkülettel mennek, és szeretnének minden koncertet ünneppé tenni, ami a közönségnek hála rendszerint sikerül is. Hozzátette, neki minden fellépés olyan, mintha az első lenne, hiába tartják róla sokan azt, hogy „profi”, ő a lelkében amatőr maradt. A legjobbat szeretné adni, így egy nagy, intenzív és látványos koncertet hoz az Audi Arénába.

 

 

Ákos koncertjére a jegyek többek között a Győr+ Baross úti pavilonjában és a Látogatóközpontban is megvásárolhatók, három szerencsés pedig személyesen is találkozhat majd Ákossal október 3-án.

 

Fotó: O. Jakócs Péter