Nagy Balázs lép fel szombaton, a Széchenyi téren

Győr+
2015.07.24. 11:36

Hagyománynak számít, hogy Nagy Balázs, a Győri Nemzeti Színház és a Madách Színház művésze nyáresti koncerttel lepi meg a közönséget, idén július 25-én 21 órai kezdettel lép fel a Széchenyi téren. Balázs barátait is elhozza magával, fellép Gallusz Niki, Mózes Anita és Pörneczi Attila is, valamint a győri teátrum tánckara.

Az előadók a Szóljon hangosan az ének címet viselő műsorban a táncfesztiválok világát hozzák el a nézőknek, a 60-70-80-as évek nagy slágereiből válogatnak. Így nem maradhat el például Szécsi Pál Szeretni bolondulásig című dala, s felcsendülnek a Csinibaba nagy filmslágerei is, mint a Fogj egy sétapálcát és a Különös éjszaka volt.

Nagy Balázs a közelmúltban több saját dallal is jelentkezett, így biztosan hallható lesz a Háhn Vilmos által írt Szeretlek Győr címet viselő dal is. A színész elárulta, első lemeze munkálatai már zajlanak, várhatóan év végére jelenik meg a pop-album, melyen Halmai Gábor és Tóth Balázs szerzeményeit énekli győri zenészekkel kiegészülve. „Bízom benne, hogy a közönség, amely elsősorban a színházból ismer, ezt az oldalamat is szeretni fogja. Nekem ez a lemez egy gyerekkori álmom beteljesülését jelenti” – tette hozzá Nagy Balázs.