Családdal romantikáztak nyerteseink

Hőlégballonnal a város felett

Fotó: O. Jakócs Péter
Földvári Gabriella
2021.11.14. 14:09

A Győr+ Rádió még Valentin-nap alkalmából a legromantikusabb hallgatónak felajánlott egy kétfős hőlégballonos repülést. A nyertes Völcseyné Szakmáry Nikolett és férje, András lett, akik három gyermekükkel osztoztak az élményben november 6-án, amikor a MolnAIR Ballooning jóvoltából a város fölé szállhattak.

Niki nevezett be a játékba azzal a romantikus néhány sorral, melynek lényege, hogy a szerelmet nemcsak egyetlen napon kell ünnepelni, bizonyítani, hogy szeretjük a társunkat, hanem egész évben. Amikor kiderült, hogy nyertek, férje először nem is akart részt venni a hőlégballonozásban, majd úgy döntöttek, hogy három gyermeküket is befizetik szülinapi ajándékként, így közös családi élményben lehet részük.

Sokáig halogatták az időpontfoglalást, de amikor rászánták magukat, rossz idő miatt nem tudtak elindulni. Aztán végül november 6-án a Szentlélek-templom melletti füves területről emelkedtek fel, a szélviszonyok Ménfőcsanak felé vitték a ballont. A 7 éves Dorka éppen kilátott a kosárból, de a nagyobbak, Anna és Levente is vidáman integetett, amikor Csanak felett alacsonyabbra ereszkedtek, és látták a járókelőket.

Niki azt mondja, a MolnAIER Ballooning igazi profi csapat, kedvesek voltak, egy órát repültek és a leszállás is zökkenőmentesre sikerült, szuper élmény volt az egész család számára.