Győr+
2015.09.14. 15:01

Álomrajtot vettek

Magabiztos győzelemmel kezdte a bajnoki szezont az Agrofeed ETO-SZESE férfi kézilabda csapata. A zöld-fehérek a Várpalotát fogadták szombaton az egyetemi csarnokban, ahol fölényes győzelmet arattak és 42-18-ra lépték le ellenfelüket.

Nagyon hamar eldőlt az Agrofeed ETO-SZESE – Várpalota NB I/B-s férfi kézilabda mérkőzés kimenetele, csak nagyjából 5 percig volt képes tartani magát a vendég gárda. Innentől kezdve ugyanis folyamatosan növelték előnyüket Rosta Miklós fiai. A félidő derekán már héttel mentek, míg a 21. percben már 10-et számolhatott a győri közönség. Nem vettek vissza a tempóból a zöld-fehérek a szünetig sem, ekkor 23-9-re vezetettek. Így igencsak megnyugtató előnnyel vonulhattak pihenőre a hazaiak.

 

 

A második félidő elején kicsit visszavett a Győr, és némileg közelebb zárkózott a Várpalota. Ám a vezetés egy pillanatig sem forgott veszélyben, hiszen a 40. percben is még 14-gyel ment a hazai gárda. Jót tett azonban az időkérés, felpörögtek a mieink, és újra nőtt a győri fór. Az 53. percben már hússzal mentek, végül pedig 42-18-ra nyertek a Rosta-legények.

 

 

Fotó: Marcali Gábor