Győr+
2015.09.25. 10:09

Figyelem! Esőprogram lép életbe a futónapon

A várható heves esőzés miatt a szervezők kénytelenek a szombati Arrabona Futófesztivál és Őszi Sport- és Egészségnap esőprogramját életbe léptetni. Ekkora csapadék ugyanis feláztatja a parkot, amely így alkalmatlan a programok lebonyolítására.

Ám nem teljesen maradunk sportprogram nélkül. A futás ugyanis mindenképp meg lesz tartva! A verseny 10 órakor rajtol, ám nevezni már 8 óra 30 perctől lehet a helyszínen. Három táv közül választhatnak a futás szerelmesei. A legkisebbek, azaz az óvodások számára rendeznek „ovifutást”, 600 méteren. Az idősebbekre a hagyományos Arrabona futás vár, 3 km-en. Illetve különlegesként az úgynevezett ötpróba Rióba elnevezésű, 6 km-es távra is lehet jelentkezni, ám ez utóbbinál a regisztrációt a [email protected] e-mail címen lehet megtenni.

Ez mellett 10 óra 30 perctől a folyamatosan mennek a különféle aerobic-órák, capoeira, kick-boksz, kangoo vagy zumba. Ám ez mind a Móra Iskolában lesz megtartva. Ugyanitt lesznek a különféle egészségügyi vizsgálatok – koleszterin-, vércukor mérés – amelyen bárki felméretheti egészségügyi állapotát.

A többi programot viszont el kellett törni a szervezőknek.