Győr+
2015.10.28. 11:54

Milliókat nyerhetnek a gyerekek számára – Pályázat

A győri Kantharosz Gála hat év alatt közel 33 millió forinttal segítette gyerekek álmainak valóra válását. A gálát szervező alapítvány 2016-ban is megrendezi a gálát, és az azon befolyó pénzeket ismét jótékony célra fordítja. Civil szervezetek pályázhatnak.

Meghatározó győri civil szervezetek – Európai Borlovagrend Győri Legátusa, Első Győri Lions Club,

Arrabona Lions Club, Rotary Club Győr, Rotary Club Győr Rába, Rotary Club Győrújbarát, Patronus Lions Club és a Győri Filharmonikus Zenekar összefogásával megvalósult Kantharosz gála hat év alatt mintegy 33 millió forint támogatással segítette a gyerekek álmainak megvalósulását.

A jótékony milliókat mindig pályázatok alapján ítélte oda az alapítványi kuratórium. Így történik ez idén is. A Kantharosz Alapítvány ismét pályázatot hirdet.

A pályázattal a kiírók támogatni kívánnak minden olyan tevékenységet, amelynek célja a gyermekek fejlesztése, felzárkóztatása, ápolása, gondozása és nevelése, a hátrányos helyzet megszüntetése, valamint a tehetségek felkarolása. Pályázni lehet a pályázat céljával megegyező beruházás, program vagy eszköz beszerzés támogatására.

Pályázatot nyújthat minden magánszemély, akinek a támogatási igénye a kiírás céljaival megegyezik, valamint minden olyan győri vagy Győr környéki közintézmény, alapítvány, civil szervezet, amely a pályázat céljával megegyező tevékenységet folytat.

A pályázatot egy eredeti példányban és elektronikus változatban is kérjük benyújtani.

Az eredeti példányt kizárólag postai úton, magyar nyelven, összefűzve, zárt csomagolásban, „Kantharosz a gyermekek jövőjéért, a jövő nemzedékéért” megnevezéssel legkésőbb november 27-i postabélyegzéssel kell feladni. Cím: Kantharosz Alapítvány, 9021 Győr, Bécsi kapu tér 13. Az elektronikus példányt – PDF fájlban – legkésőbb november 27-én kérjük elküldeni a következő elektronikus postacímre: [email protected] Az elbírálás határideje: december 21.

Részletes kiírás a www.kantharoszgala.hu honlapon.