Győr+
2015.11.01. 09:00

Nyolccal nyertünk a Hypo ellen

Lendületesen kezdtük a Bajnokok Ligája 3. forduló mérkőzését a Hypo otthonában. Koncentrált védekezést és fegyelmezett támadójátékot produkáltak a lányok az első félidőben, és nem is kapunk sok gólt az osztrákoktól. A második játékrészben csökkent koncentrációnk, ami meglátszott a támadásban és a védekezésben is. Nyolc gólos előnnyel hagytuk el a játékteret.

Az első játékrészben nem adtunk esély az ellenfélnek. Az első perctől nagyon jól védekeztünk, Kiss a kapuban sorra hárította a Hypo próbálkozásait. Számos lerohanást tudtunk értékesíteni, de a felállt fal ellen is türelmesen és szépen játszottunk. Tíz gól különbség is volt köztünk több alkalommal, az első harminc percet követően kilenc gólos előnnyel mentünk az öltözőbe.

A második játékrészben játékunk lendülete nem változott, azonban koncentráltságunk alább hagyott. Támadásban jobban megtalálta az ellenfél a réseket, és elég sok hibával játszottunk. Győzelmünk azonban nem volt kérdéses, a végén nyolc góllal tudtunk nyerni.

Orbán Adrienn góllal tért vissza: “Az utolsó BL gólom pont akkor volt, amikor megsérültem. Nagyon boldog vagyok, mert úgy érzem a lábam szinte ugyanolyan mint volt, ugyanolyan stabilnak érzem. A gyorsaságom is kezd visszajönni, és napról napra egyre jobb. Ezen a mérkőzésen azt kérte tőlünk Ambros, hogy csak magunkra figyeljünk, azt csináljuk amit tudunk, mert lesznek sokkal keményebb meccsek is, ahol hibák nélkül kell majd játszanunk. Az első félidővel elégedettek lehetünk. A második félidőben tartotta az ellenfél a tempót, sőt gyorsítottak is rajta.”

 

Forrás: gyorietokc.hu