Győr+
2015.11.16. 08:38

Legjobb Női Munkahely: győri GIMEX-HIDRAULIKA KFT

A Legjobb Női Munkahely 2014 pályázaton a győri GIMEX-Hidraulika Kereskedelmi és Szolgáltató Kft lett az első helyezett.

A csütörötki díjátadón a „Legjobb Női Munkahely 2014” Pályázat eredményeit és az értékelés indoklását Modláné Görgényi Ildikó a Legjobb Női Munkahely Pályázat Bíráló Bizottság elnöke ismertette, a díjakat Ferenczi Andrea az MNKSZ elnöke, Dunai Mónika országgyűlési képviselő és a Pályázat Bíráló Bizottság tagjai, Hajós Katalin és Sebestyén Zsuzsa adták át. A díjat Görcs Annamária ügyvezető, és Kissné Muzsai Ibolya irodavezető vette át.

A győri cég a rendszerváltás után alakult, ma 22 éves tapasztalattal rendelkező családi kisvállalkozás, hölgy vezetője édesapjától vette át a céget. Fő profiluk a műszaki kereskedelem, a gépipar és az autóipar területén beszállítóként tevékenykednek.

A 2013-tól a győri telephely a háromszorosára nőtt, a cég kisvállalkozásból lassan középvállalkozássá válik. A foglalkoztatottak száma 22 főre emelkedett, ebből 8 női munkatárs, ebből 2 fő vezető pozícióban, akik tagjai a 4 fős menedzsmentnek. A vállalkozásnak jelenleg 3 nő a tulajdonosa, valamint 35 év alatti női az ügyvezetője.

A Gimexet a kezdetektől a rendszeretet, rendszerszemlélet, korrekt üzletfilozófia, az adó- és áfa-csalás elutasítása, a minőség szem előtt tartása, értékes végtermék előállítása, szavahihetőség és szakértelem jellemzi. A dolgozói számára a folyamatos képzést és a teljesítményt segítő munkakörnyezet kialakítása jellemzi.

Nemtől függetlenül szívesen alkalmaznak pályakezdőket is, mert formálhatóak, lelkesek, tanulékonyak, van bennük lehetőség. Az utóbbi 1 évben 2 pályakezdőnek számító fiatal női munkatársat vettek fel.

Amennyiben a családoknak, nőknek szükséges rugalmasabb munkaidőt, részmunkaidőt és az otthoni munkavégzés lehetőségét is biztosítják.