Győr+
2015.12.01. 11:08

Egy cipősdoboznyi szeretet a Látogatóközpontban

A tavalyi akció sikerén felbuzdulva a Győri Látogatóközpont az idén is meghirdette a karácsonyi ajándékok gyűjtését…

„Egy évvel ezelőtt első alkalommal kértük a győrieket, hogy olyan játékokat, könyveket, más, már megunt, de jó minőségű és jól használható dolgokat csomagoljanak egy cipősdobozba, amellyel örömet tudnak szerezni másoknak.” – mondta el lapunk kérdésére Tóth Zsuzsanna a Tourinform iroda vezetője. Akkor sokan hallották meg a jótékony kezdeményezést, és volt, aki egyénileg készített ajándékot, de közösségek, például iskolai osztályok is ajánlottak fel csomagokat.

 

 

A Látogatóközpont a sikeres kezdeményezést folytatva az idén is meghirdette az akciót, és várják a cipősdoboznyi ajándékokat a Baross Gábor utca 21. szám alá a Látogatóközpont nyitva tartási idejében (hétfőtől – péntekig 9.00 – 18.00 óráig, szombaton 10.00 – 18.00 óráig, vasárnap pedig 10.00 és 15.00 óra között). A szervezők kérik, hogy a dobozokba élelmiszert ne csomagoljanak, illetve a csomagoláson tüntessék fel, hogy nagyjából hány éves korú gyermeknek, illetve, hogy kisfiúnak, vagy kislánynak készült-e a doboz.

 

A felajánlásokat december 17-ig fogadják, és az összegyűlt ajándékokkal a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Intézmény és Gyermekotthon gyermekeinek karácsonyát teszik majd szebbé.

 

Papp Zsolt
Fotó: O. Jakócs Péter