Győr+
2015.12.05. 13:06

Magabiztos siker idehaza

Könnyed győzelemmel folytatta a bajnokságot a Győr-Szol TC a férfi Szuperliga 10. fordulójában. A győri fiúk idei utolsó hazai bajnokijukon simán, 7–1-re múlták felül a Péti MTE együttesét hazai pályán.

Psz.: Batki Tamás 614, Kakuk Levente 652, Koller Dániel 622, Németh Gábor 600, Pete II. László 576, Rédling Zsolt 528. Folytatás december 12-én, a Szolnok otthonában.

Batki Tamás: „Úgy gondolom, a győzelmet nem kell túlragozni, amit kötelezően hozni kellett hazai pályán, azt hoztuk a Péti MTE ellen, de van hova fejlődni egyéni fa és csapat fa szinten is. Sokkal jobb eredményre képes a csapatunk ezt többször meg is mutattuk. Sajnos voltak hullámvölgyek, de úgy érzem ezeken túlléptünk és képesek vagyunk a kitűzött célunkat elérni, azaz a dobogó III. fokát. Hogy mennyire vagyok elégedett a saját teljesítményemmel? Erre a megfelelő válasz a többé-kevésbéből a kevésbé. Voltak jó periódusaim a szezon elején, de sokszor sokkal gyengébb teljesítményt nyújtottam, mint amit elvárok magamtól. Azon dolgozok folyamatosan, hogy stabil, kiegyensúlyozott játékot tudjak nyújtani a hazai mérkőzéseken és idegenben is.