Győr+
2016.04.01. 17:49

Személyautókat szállító kamion borult fel Győrnél, vége az útzárnak

Személyautókat szállító kamion ütközött szalagkorlátnak az M1-es autópályán a Budapest felé vezető oldalon, Győr térségében. Egy ember megsérült.

18:45: Megszűnt a forgalomkorlátozás az M1-es autópálya 107. kilométer-szelvényénél a Budapest felé vezető oldalon Győr térségében. A szakaszon a forgalom rendje helyreállt.

Korábban:
Közúti közlekedési baleset történt 2016. április 1-én 16 óra 50 perckor az M1-es autópálya 107. kilométer-szelvényénél a Budapest felé vezető oldalon, Győr térségében. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint egy személyautókat szállító tehergépjármű szalagkorlátnak ütközött és felborult. Három autó esett le a kamionról, amely az üzközés után felborult. Győrből a hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez. Az elsődleges információk alapján a balesetben egy személy sérült meg, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.  Az érintett útszakaszon a forgalom rendőri irányítás mellett a leállósávban halad. A rendőrség kéri az arra haladó gépjárművezetők fokozott figyelmét és türelmét!