Győr+
2016.04.05. 17:27

Kosaraztak a győri idősek

Ha nem is zsákoltak, de kosárlabdáztak egy jót a győri idősklubok tagjai. Az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény korábban programot indított, hogy az idős korosztály számára közelebb hozza az EYOF szellemiségét és a 2017 – ben Győrben megvalósuló játékokat.

Ennek harmadik állomása volt a mostani kosárlabdázás, a szép korúak korábban a kézilabdával és a tornával ismerkedtek, nagy sikerrel. A 60 – on túliak sportos rendezvényén felnőtt és utánpótlás korú sportolók kalauzolták az időseket a kosárlabdázás rejtelmeiben.

Panker Mihály igazgató az EESZI igaztója elmondta, a város is büszke sportos időseire. Az önkormányzat számára fontos, hogy a legaktívabb kor után is egészségesen éljenek az idősklubok tagjai, ezért támogatják szívesen az EESZI sportos programjait.

Profik és amatőrök, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat a sportos kiruccanáson. A legnagyobb kosaras sztárok is együtt örültek a szép korúakkal, ha egy – egy jó kísérlet a gyűrűben landolt, de azzal sem volt gond, ha leperdült a ziccer. Ezúttal tényleg nem az eredmény, hanem a részvétel volt a fontos.

Győr Plusz TV