Győr+
2016.06.13. 10:58

EURO-2016 – Ausztria – Magyarország – 45 perc játék után 0:0

44 év után ma este ismét Európa-bajnoki mérkőzést játszik a magyar labdarúgó-válogatott. Az F-csoportban szereplő csapat első ellenfele Ausztria, a meccs 18 órakor kezdődött Bordeaux-ban. Az osztrákok elleni találkozón Lovrencsics Gergő sérülés miatt nem játszhat, Kádár Tamás viszont ott van a kezdőben.  A meccset a Rába-parton felállított óriáskivetítőn is követhetik az érdeklődők.

 

 

Az első félidőt követően 0:0 áll az eredményjelzőn az osztrák-magyar mérkőzésen. A gólhoz a “sógorok” álltak közelebb, több nagy lehetőségük akadt. Fiaink legnagyobb helyzetét Dzsudzsák puskázta el, miután nagy helyzetben, jobb lábbal a kapu mellé lőtt.

A pályán kiegyenlített mezőnyjáték folyik, a magyar csapat bátran járatja a labdát, kevés a feleslegesen előreívelt labda. Biztató a játékunk, ha a második félidőben elöl és hátul is koncentráltabbak leszünk, akár a győzelem is a miénk lehet!

A Rába-parton felállított Szurkolói teraszon nagyon jó a hangulat, több százan buzdítják a csapatot az óriáskivetítő előtt! HAJRÁ MAGYAROK!

 

 

 

 

A magyarok június 18-án Marseille-ben Izlanddal, majd június 22-én Lyonban Portugáliával találkoznak. A válogatott mérkőzéseit és a többi összecsapást, a Rába-parton felállított óriáskivetítőn is követhetik az érdeklődők, hűs italokkal, finom ételekkel és jó társasággal várják a szurkolókat a szervezők az Eb-teraszon.

 

fotó: Marcali Gábor