Győr+
2016.06.14. 19:16

Ausztria – Magyarország 0:2 – százak szurkoltak a győri szurkolói teraszon – Fotókkal!

44 év után tegnap este ismét Európa-bajnoki mérkőzést játszott a magyar labdarúgó-válogatott.

A 44 év után ismét Eb-résztvevő csapat első gólját Szalai szerezte a 62. percben, majd a 87. percben Stieber gyönyörű találattal állította be a végeredményt. Ezt megelőzően az 1964-es Eb bronzmérkőzésén győzött legutóbb kontinensviadalon a magyar válogatott.

“Óriási, ahogy a csapat teljesített, megérdemelten nyertünk” – értékelt Bernd Storck az M4 Sportnak a találkozó után, s hozzátette, nagyon jó eredményt értek el egy nagyon jó mérkőzésen. “Nagyon akartunk, ez egy álom, ami valósággá vált” – tette hozzá. A szövetségi kapitány kifejtette, az elején nehezen jött játékba a magyar csapat, de a második félidőre feljavult a teljesítménye.

 

A Szurkolói Teraszon Győrben, nagyon jó volt a hangulat, több százan buzdították a csapatot az óriáskivetítő előtt! SZÉP VOLT FIÚK!

 

A magyarok június 18-án Marseille-ben Izlanddal, majd június 22-én Lyonban Portugáliával találkoznak. A válogatott mérkőzéseit és a többi összecsapást, a Rába-parton felállított óriáskivetítőn is követhetik az érdeklődők, hűs italokkal, finom ételekkel és jó társasággal várják a szurkolókat a szervezők az Eb-teraszon.

 

fotó: Marcali Gábor