Győr+
2016.06.20. 17:45

Bemutatták az új gyirmóti vezetőedzőt és szakmai stábot

Hétfőn délután sajtótájékoztatón mutatták be a Gyirmót FC Győr új szakvezetőjét és szakmai stábját.

“Sok embert meglepett, hogy a Gyirmót edzője leszek” – kezdte a sajtótájékoztatót Urbányi István, az eddig az észak-amerikai profi bajnokságban szereplő Sporting Kansas City akadémiáján dolgozó szakember, majd hozzátette, vonzó volt számára a gyirmóti csapat történelmi tette és a családjával közösen a váltás mellett döntöttek.

“Szükség lesz erősítésre, de azok a játékosok, akik kivívták a feljutást, minden támogatást és lehetőséget megérdemelnek – folytatta Urbányi, majd hangsúlyozta – elsődleges cél, hogy minél több fiatal, magyar, tehetséges játékos kerüljön a felnőtt csapat közelébe.”

A frissen kinevezett vezetőedző munkáját Györök Tamás, egykori élvonalbeli labdarúgó segíti majd pályaedzőként, a kapusedzői feladatokat Tőkés László és Kopp András látják majd el, míg Holanek Zoltán továbbra is a rehabilitációs edzőként dolgozik a stábban. Az NBIII-ba feljutott Gyirmót II. csapatát Nagy Attila és Nagy László irányítja, utóbbi besegít az NBI-es csapatnál is.

 

A bajnokság 3 és fél hét múlva kezdődik, a szintén újonc Mezőkövesd ellen. Addig még sok munka vár az immár élvonalbeli Gyirmót FC Győr csapatára.