Győr+
2016.09.04. 11:00

Az utolsó pillanatban is változott a gyirmóti keret

Az átigazolási időszak hajrájába érkezve a Gyirmót FC. vezetősége megegyezett Novák Csanáddal illetve Jancsó Andrással. Mindketten a jövő nyárig szerepelnek a klubnál, kölcsönben.

 

Novák Csanád győri nevelésű utánpótlás válogatott csatár egy évre írt alá Gyirmótra, kölcsönben érkezik a csapathoz. A rendkívül magas támadó Tapolcán kezdte a labdarúgást, majd Pápán keresztül vezetett a Győri ETO-hoz az útja, ahol aztán profi labdarúgó lett. A 2014-2015-ös szezont Kecskeméten töltötte, majd egy éve a Vasashoz szerződött. Az élvonalban eddig 54 mérkőzésen kapott szerepet, ezeken 7 alkalommal vette be ellenfele kapuját.

Szintén Gyirmóton folytatja karrierjét Jancsó András. A szombathelyi nevelésű középpályást a Haladástól igazolta a győri csapat, aki szintén jövő nyárig szerepel a klubnál kölcsönben. A fiatal játékossal tavaly bajnoki mérkőzésen már találkozhattak a szurkolók, ugyanis az előző évet Sopronban töltötte, ahol alapembernek számított csapatában. Az élvonalban eddig 11 mérkőzésen lépett pályára.

Sajtóinformációk szerint Simon Attila a korábbi hírekkel ellentétben mégsem szerződik a Kisvárda csapatához, így továbbra is a Gyirmót FC. játékosa.

Forrás: gyirmotfc.hu
fotó: O.Jakócs Péter