Győr+
2016.09.15. 07:52

Mörk: Mindent meg akarok nyerni Győrben!

Magyar bajnoki és kupagyőzelem, valamint a Bajnokok Ligájában a Final Four – ba kerülés, ezek a Győri Audi ETO KC hivatalos célkitűzései a most induló szezonban. Erről sajtótájékoztatón számolt be a klub vezetése, melyen bemutatták az új szerzeményt, a norvég Nora Mörköt is.

“Célkitűzéseink nem változtak és ebben az évben is a legjobbak közé akarunk kerülni, minden szinten, ahol csak szerepelünk.”

Ezt mondta a Győri Audi ETO KC nemrég megválasztott új elnöke. dr. Bartha Csaba kiemelte, a bajnoki- és kupagyőzelem, valamint a BL – ben a Final Four-ba jutás a csapat hivatalos célkitűzése a most induló idényben. Győr városa nevében dr. Csörgits Lajos aljegyző kívánt sok sikert a zöld – fehéreknek, biztosítva továbbra is az önkormányzat kiemelt támogatását. Lőre Péter, az Audi Hungaria kommunikációs és kormánykapcsolati igazgatója emlékeztetett rá, a vállalat a második 10 évét kezdi meg a csapat főszponzoraként és a jövőben is hasonló sikereket remélnek, mint az elmúlt években.

Az Audi ETO vezetőedzője, Ambros Martin azt emelte ki a sajtótájékoztatón, hogy ebben a szezonban minden mérkőzés fontos, de jó formában érzi csapatát, amely képes lesz a kitűzött célok elérésére. A csapatkapitány Görbicz Anita hangsúlyozta, alakul a csapat játéka, amely nem gyengült, sőt erősödött a szezonra, így bárkit képes lesz legyőzni, akár itthon, akár a nemzetközi porondon.

A sajtótájékoztatón mutatták be hivatalosan az Audi ETO új sztárigazolását, a három évre Győrbe szerződő Nora Mörk – öt. Az új légiós újságírók előtt úgy fogalmazott, hatalmas kihívás számára itt játszani a világ egyik legjobb klubjában, amellyel minden meg akar nyerni, még a Bajnokok Ligáját is.

A tájékoztató végén Nora Mörk, az Audi Hungaria jóvoltából átvehette új autóját, egy 2000 – es TDI motorral felszerelt, A4 Avant gépkocsit is.

ZKA
Fotó: O. Jakócs Péter