Győr+
2016.09.15. 13:10

Fuss magadért egy kört! Előzd meg a jövőd!

A Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet egy 1600 kilométeren át tartó 16 napos futással kívánja felhívni a figyelmet arra, hogy magunk tehetünk a legtöbbet az egészségünk megőrzése érdekében.

Az esemény szeptember 17-én rajtol Budapestről, majd a futva megtett 1600 kilométeres táv után október 2-án ér vissza a fővárosba. A mozgalom második napján, szeptember 18-án, vasárnap, Győr lesz a helyszín. Az esemény fővédnöke Balog Zoltán, Emberi Erőforrások Minisztere.

Aki szeretne részt venni a mozgalom győri programján, megteheti: a közel 4 km-es táv lefutásának a találkozó helyszíne az 1-es út és Ipar utca kereszteződése, időpontja pedig 10.20 és 10.30 között. Aki úgy érzi, hogy rövidebb távot szeretne futni, őt 10:30 és 10:40 között várják a Széchenyi híd alatt a Móricz Zsigmond rakpart Árkád közelében lévő füves területén az 1 km lefutására. A végcél a Széchenyi István Egyetem Új Tudástérben lévő aulája, ahol Kropkó Péter 51-szeres Ironman vezetésével 10 percben a jelenlévőkkel együtt olyan gyakorlatokat mutat be, amelyek a mindennapokban elvégezhetők két tanóra vagy két értekezlet között is.

Az eseményről további információt az alábbi honlapon illetve Facebook eseménynél talál minden érdeklődő!

Fussunk együtt szeptember 18-án!