Győr+
2016.09.18. 17:48

„Több, mint kihívás!”

A címben is szereplő jelmondattal, másik útvonalon és új feladatokkal rendezik az őszi PannonHajszát október 1-jén, a Pannonhalmi Gyógynövénykertben.

Eddig egy minimum 7 kilométeres távot kellett teljesíteniük a versenyzőknek, ami a májusi hajszán azt jelentette, hogy végül 14 kilométert kellett legyűrniük az indulóknak. A kiírt táv ezúttal nem „rugalmas”: az egyik pálya 7 kilométeres lesz, legalább 15 akadállyal, a másik pedig 14 kilométer, minimum 20 feladattal, például favágással, kötél- és lajhármászással. Akinek valamelyik akadály túl nagy kihívást jelent, kiválthatja azt négyütemű fekvőtámaszokkal.

 

 

„Nem lehetetlen teljesíteni, de küzdeni kell, s ez a legjobb benne: az érzés, hogy magunkat legyőzve, végigcsináltuk!” – hangsúlyozta Tálos Gergő, a Yakuza Fitness Győr értékesítési és marketingvezetője, a PannonHajsza egyik főszervezője. További újdonság, hogy csapatok indulására is van lehetőség: minimum négyen versenyezhetnek egy csapatban, a távot mindenkinek teljesítenie kell, s a végén a legjobb négy időeredmény számít.

A nevezők száma már nyolcszáz felett jár, de a vállalkozó kedvűek még bátran jelentkezhetnek, mivel 15 percenként százan tudnak a rajthoz állni. A minimum korhatár 12 év, maximum nincs, mindenkit várnak a szervezők, aki normál állóképességgel rendelkezik és úgy érzi, szüksége van kihívásra.