Győr+
2016.09.18. 17:44

Élelmiszert és ruhát osztott a Baptista Szeretetszolgálat Győrszentivánon

A Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel együttműködésben legutóbb Győrszentivánon osztottak tartós élelmiszert – kukorica és zöldborsó konzerveket – a segélyszervezet munkatársai mintegy ötszáz nehéz helyzetben lévőn segítve.Mindenkinek jutott új és használt ruha is a segélyszállítmányból.

Bár az ország északnyugati vidéke vitathatatlanul a legtehetősebb régiók közé tartozik, a rászorultság azért ezon a tájon is ráveti árnyékát sok család mindennapjaira. Szeptember 15-én, csütörtökön Győrszentivánon osztott segélyt a Baptista Szeretetszolgálat.

A Baptista Szeretetszolgálat adományozási igazgatóságának munkatársai folytatták azt a munkát, amit hazánk legszegényebbjeiért végeznek egész esztendőben. A segélyszervezet járművei idén is bejárták már Észak- és Kelet-Magyarország, valamint a déli megyék legelmaradottabb vidékeit, kis falvakat, elnéptelenedőben lévő településeket, olyan községeket, ahol nincs, vagy csak alig akad munkalehetőség. Elsősorban az időseken, a sokgyermekes családokon igyekezve segíteni, de nem feledkezve meg az egyedülálló rászorultakról sem, hiszen bárki kerülhet nehéz helyzetbe. Mindenkinek jutott új és használt ruha is a segélyszállítmányból.