Győr+
2016.09.29. 13:10

Súlyos baleset történt az M1-es autópályán! – fotókkal

Egy kamion és egy kisbusz ütközött a Budapest felé vezető oldalon, a bőnyi lehajtó közelében.

 

Újabb baleset, szinte ugyanott:

Töltéstava térségében rohant egymásba két személyautó és egy kistehergépkocsi a Budapest felé vezető pályaoldalon.

Összeütközött két személyautó és egy kistehergépkocsi az M1-es autópályán Töltéstava térségében, a főváros felé vezető oldal 115-ös kilométerénél. A balesetnek egy sérültje van, akti a mentők ellátnak, továbbá egy embert a pannonhalmi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói szabadítottak ki a kisteherautóból feszítővágó-berendezés segítségével, de ő nem szenvedett sérülést. A műszaki mentés és a rendőrségi helyszínelés ideje alatt egy sávon halad a forgalom az érintett pályaoldalon.

Friss információk:

Az ütközés következtében a kisteherautó kereke kitört, a kamion pedig az út menti árokba hajtott, vontatmányának egy része belóg a sztráda leállósávjába. A műszaki mentést a győri hivatásos tűzoltók végzik. Áramtalanítják a járműveket, valamint segítenek kiemelni a mentőknek a kisteherautó utasát, aki súlyosan megsérült a balesetben.

A sérültet a mentők jelenleg ápolják, érte mentőhelikopter érkezik majd. A tűzoltók a mentés későbbi szakaszában részt vesznek a forgalmi akadály megszüntetésében – közülte a katasztrófavédelem.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt szeptember 29-én 13 óra körül az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldal 112-es kilométerszelvénynél, a bőnyi lehajtó közelében. Eddig ismeretlen okból és körülmények között egy kamion és egy kisbusz ütközött.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat a 112-es kilométerszelvénynél a 8136-os útra Bőny felé leterelik az autópályáról és a közlekedők a 100-as kilométerszelvénynél hajthatnak fel újra az M1-esre – tájékoztatott a rendőrség.