Győr+
2016.12.05. 09:54

Karácsonyi vásár és fenyőárusítás

Az ünnepek közeledtével egyre inkább aktuális feladat a karácsonyfa beszerzése is. A GYŐR-SZOL Zrt. piacterein december 10-én kezdődik a fenyőárusítás. A kereskedés december 24-ig tart. Az értékesíteni szándékozók nagyrészt Zala, e mellett Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyéből érkeznek.

 

A vásárcsarnok előtti piactéren csütörtökön nyitott a karácsonyi vásár, ahol az ajándékozásra gondolva közel 40 kereskedő kínálatából válogathatunk. Az adventi hangulatot égősorok és a standok között hallható karácsonyi zene fokozza. A nézelődés és vásárlás után érdemes betérni a csarnokba is, hiszen a folyamatosan bővülő kínálatban szerepel az ünnepi vacsora elkészítéséhez szükséges élelmiszerek sora. A hal, a hús, a tojás, a zöldségfélék és a gyümölcsök kiváló minőségben, kedvező áron érhetőek el.

A vásárcsarnoknál december 10. és december 24. között lesz karácsonyfa vásár, a büfésor mögötti parkolóban 10 kereskedő kínálja többféle méretben a szebbnél szebb fenyőket.

A Tarcsay úti piacon a fenyővásár december 10. és december 24. között naponta 8 és 19 óra között lesz nyitva, itt 15 kereskedő felhozatalából válogathatunk. A faeladás időszakában a piac parkolóban a beálló helyek korlátozott darabszámban állnak rendelkezésre.