Győr+
2016.12.07. 15:35

Elfogták a győri gyilkosság gyanúsítottját – fotókkal, videóval

A holttestet kedden találták, a rendőrség emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A gyilkossággal gyanúsítható férfit szerdán elfogták és kihallgatták.

Szerdai információk: A rendőrök 48 órán belül elfogták az emberölés gyanúsítottját



A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást S. László 47 éves győri lakos ellen.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, december 6-án a késő este egy győri lakásban egy idős férfi holttestét találták.

A rendőrséget a mentőszolgálat munkatársai értesítették 22 óra 10 perc körül a halálesetről.  Későbbi felmerült az idegenkezűség gyanúja. Az igazságügyi orvosszakértői vélemény megállapította, hogy a 70 éves férfi halálát fizikai bántalmazás okozta. A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói a rendelkezésre álló adatok alapján emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen.

A széleskörű adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként az eset bejelentőjének vallomásai ellentmondásokat mutattak és az ügyben felmerült információk alapján megalapozottá vált a gyanú, hogy a mentőszolgálatot értesítő férfi követte el a bűncselekményt.

A rendőrök S. Lászlót elfogták és előállították a megyei rendőr-főkapitányságra. A 47 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásakor beismerte a bűncselekmény elkövetését. A Bűnügyi Osztály beosztottjai a győri lakost őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Friss információk:

Úgy tudjuk, az áldozat egy egyedül élő idős győri férfi, akit vélhetően súlyosan bántalmaztak, így a halálát is a verés okozhatta.

Korábban írtuk:

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába kedden, a késő esti órákban érkezett bejelentés arról, hogy az egyik győri lakásban egy holttestet találtak.

A halálesettel kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja, ezért a megyei rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen elkövető ellen – tájékoztatott police.hu.

Megkerestük a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, ahonnan azonban azt a választ kaptuk, hogy egyelőre ennyi információval tudnak szolgálni az esetet illetően, a nyomozás jelenleg is folyamatban van.

Fotók: police.hu