Győr+
2016.12.29. 09:19

Fergeteges zenei utazásra hívja az egész családot a világhírű együttes Győrben

Az amerikai-izraeli Voca People Magyarországon is bemutatja, így a győri Audi Arénába is elhozza új műsorát, az izgalmas musical comedy-t, amit már több, mint egymillióan láttak világszerte. A különös lények csütörtökön este lépnek színpadra az arénában.

A YouTube-on több, mint 50 millió megtekintéssel büszkélkedő Voca People tagjai nem használnak hangszereket, minden hangot élőben képeznek a-capella és modern beatboksz technikák kombinálásával. Tele energiával, csordultig komédiával és jókedvvel, minden idők legjobb slágerei közül több mint nyolcvanat mutatnak be Madonnától Mozarton keresztül Michael Jacksonig! Nincsenek hangszerek, nincsenek effektusok – csak nyolc hihetetlen, tehetséges énekes-komikus.

 

 

Az előadás története szerint a Voca People űrhajója egy ismeretlen bolygóra – a Földre – zuhant… A hajó töltője egyetlen energiaforrással – a zenével – működik, tehát a Voca People tagjainak találkozniuk kell a Föld lakóival, annak érdekében, hogy megismerjék furcsa szokásaikat és zenéjüket, valamint, hogy a közönség segítségével, zenével feltöltsék páratlan hajójukat.

 

Flo Rida népszerű slágerét is előadják az űrlények a-capella és beatboksz technikák kombinálásával

 

A fotók a Voca People szerdai, debreceni fellépésén készültek.

MTI fotó: Czeglédi Zsolt