Kamarás érkezett, Szalánszki távozott

Győr+
2019.01.23. 13:04

Tovább folytatódik a Gyirmót FC Győr keretkialakítása. A csapathoz korábban már megérkezett a rutinos Lipták Zoltán, most csatlakozott Kamarás György is, aki a Puskás Akadémia neveltje. Szalánszki viszont elköszönt a csapattól.

Kamarás Györggyel 1,5+1 éves szerződést kötött a gyirmóti klub. Az 1998-ban született fiatal támadó a Balmazújváros csapatából érkezett Győrbe. Elmondása szerint gyerekkora óta a foci szerelmese. Nevelőegyesületének a Puskás Akadémiát tartja, ahol a legtöbb és leghasznosabb időt töltötte eddig. Egy évig a Honvédban játszott, majd Balmazújvárosba került és feljutottak az NBI-be. Ekkor kölcsönbe került Dorogra, majd onnan vissza Balmazújvárosba. Tagja volt az utánpótlás válogatottaknak, legutóbb az U19-es EB-n szerepeltek az Elit körön, ahol a második helyet szerezték meg. Csatár, center vagy akár a szélső poszton is bevethető. Tervei szerint gólokkal, gólpasszokkal szeretné segíteni a csapatot a feljutáshoz.

Távozó játékos is van a sárga-kékeknél: Szalánszki Gergővel közös megegyezéssel szerződést bontott a klub. A fiatal támadó 2017-től volt a csapat tagja, 69 mérkőzésen tizenháromszor volt eredményes.

– Azért kértem a szerződésem felbontását, hogy több játéklehetőség reményében más csapathoz igazolhassak. Szerencsére több kérőm is van, de nem szeretnék elhamarkodottan dönteni. Nagyon jól éreztem magam Gyirmóton és köszönöm a klubnak a korrekt hozzáállást, amivel lehetővé teszik távozásom. Sok sikert kívánok Gyirmótnak a feljutáshoz! – nyilatkozta a gyirmotfc.hu-nak Szalánszki Gergő.

Forrás és fotó: gyirmotfc.hu