Győr+
2017.01.08. 21:18

Dupla rangadó az Arénában

Különleges nap vár a győri szurkolókra január 10-én, hiszen kedden futsal és kézilabda rangadót is rendeznek majd az Audi Arénában.

Elsőként 15:20-tól a Rába ETO futsalosai lépnek pályára, a Dunaferr ellen. Igazi rangadó vár a kilátogató nézőkre, hiszen a zöld-fehérek vezetik a bajnokságot, míg a dunaújvárosiak a harmadik helyen állnak, így különösen fontos három pontról dönt majd a találkozó. A két csapat egyébként egyszer már összecsapott egymással a szezonban, szeptember végén a Győr 9-3-ra győzött idegenben.

 

 

Fontos információ, hogy a futsal mérkőzésre jegyet váltó szurkolók a vendégszektorban foglalhatna majd helyet, és nem a főbejáraton, hanem a vendégbejáraton juthatnak majd be az Arénába.

A kézilabda mérkőzésre érkezők számára 16 órakor nyit az Aréna, igaz a Győri Audi ETO KC-Alba Fehérvár KC mérkőzés 18 órakor kezdődik majd.

 

 

Kötelező győzelem vár Görbicz Anitáékra, akik a hétvégén a Mosonmagyaróvárt magabiztosan, 36-23-ra győzték le, előtte pedig az Érdet verték hazai pályán 35-20-ra. Ráadásul a székesfehérváriak nehéz mérkőzéseken vannak túl: előbb szerdán 20-20-as döntetlent játszottak a mosonmagyaróváriakkal, így nagy meglepetésre elbúcsúztak a Magyar Kupa küzdelmeitől, majd szombaton az EHF Kupa csoportkörében a Krasznodar vendégeként szenvedtek 31-26-os vereséget. Ráadásul az oroszországi túra sokat kivett a csapatból. Ambros Martín csapatának tehát várhatóan megőrzi majd 100%-os mérlegét, és otthon tartja mind a két pontot.

Az M4 Sport a Rába ETO-Dunaferr mérkőzést és a Győri Audi ETO KC-Alba Fehérvár összecsapást is élőben közvetíti.

 

Fotó: audiarena.hu