Győr+
2017.01.15. 13:02

Tó jegére csúszott egy autó Vámosszabadinál – tűzoltók mentették ki a kocsit

Vasárnap a déli órákban riasztották a győri hivatásos tűzoltókat, mert Vámosszabadinál egy személyautó csúszott egy tó jegére. Szerencsére személyi sérülés nem történt.

 

Friss információk:

Ráhajtott egy személyautó a patkányosi tó befagyott jegére vasárnap késő délelőtt Győr-Moson-Sopron megyében, Vámosszabadi külterületén. A gépkocsi a parttól mintegy kettő és fél méterre állt meg, a csúszós felület miatt azonban már nem tudott magától kihajtani. A partra menekülő sofőr a győri hivatásos tűzoltókat riasztotta a helyszínre, akik a partról daruval megemelték, majd a partra helyezték a járművet. Az eset során senki nem sérült meg – tájékoztatott a Katasztrófavédelem.

Korábban írtuk:

Információink szerint az eset a Vámosszabadi mellett található Patkányospusztánál történt vasárnap dél környékén. Egy személyautó csúszott rá a tó jegére, szerencsére a vezetőnek sikerült belőle kimenekülnie, így ember élet nincs veszélyben.

A győri hivatásos tűzoltók azonnal a helyszínre siettek, hogy segítsenek. Jelenleg a darus gépkocsijukkal próbálják meg le- és kiemelni a jégről az autót.

Vezessenek óvatosan, az utak a napsütés ellenére is sok helyen csúsznak!

Fotó: GYP/kataszrófavédelem