Győr+
2017.01.22. 13:36

Esküvői kiállítás volt hétvégén a Zichy-palotában

A hétvégén rendezték meg a 23. Esküvői Kiállítást a győri Zichy-palotában, ahol többek között szebbnél szebb menyaszonyi ruhákat mutattak be.

Közel negyven kiállító várja esküvői szolgáltatásaival a párokat. Az esküvőszervezőtől a fotóson át a a menüsorig, most egy helyszínen mindent kiválaszthatnak a jegyes párok. A leendő házaspárok találkozhatnak vőfélyekkel, zenészekkel, bérelhetnek csodás autókat, megkóstolhatják a legfinomabb tortákat, kiválaszthatják a dekorációt, megrendelhetik a lufikat, a lézershowt és mindazt, amihez a nagy napon szükségük lesz.

Megtudtuk, a 2017-es év trendje a dekorációban az olíva zöld és a kék, de továbbra is hódít az ezüst és arany szín is.

A menyasszonyi ruhák terén is óriási a választék, bérelhetünk márkás szalonok termékeiből, de választhatunk egyedi tervezők munkáiból is. Idén trendi a szatén alj, levehető csipkefelsővel és zárt míder korzettel. A fátyol, az örök divat, idén is népszerű.

A menyasszonyok fele választja a fehér ruhát, a többiek az ekrü, a barnás, vagy a különféle színkombinációkat részesítik előnyben. Idén a capuccino színű ruha fehér csipkével díszítve a menő, amit csak kevés menysszony vállal be, pedig nagyon elegáns. A kölcsönzési díj  márkafüggő, 80 ezertől 140 ezerig terjed, a saját készírésű ruhák olcsóbbak 60 ezertől kezdődnek.

Mint a fátyol, úgy a rózsacsokor is örök divat a menyasszonyoknál. A helyszín kiválasztásánál pedig sokan döntöttek a szabadtéri esküvő mellett, úgy tűnik ez idén sem fog változni, a párok keresik az érdekes szabadtéri helyszínket, csárdákat, fogadókat.

Az Anyakönyvi Hivatal a kiállítás ideje alatt ügyeletet tart, így lehetséges a helyszínen az esküvői időpontok lefoglalása is.

 

 

Szerző: Földvári Gabriella

Fotó: Marcali Gábor