Győr+
2017.01.30. 08:45

Két körözött férfit fogtak el Győrben

Egy győrladaméri férfi ellen 10 elfogatóparancs volt érvényben.

 

A győri rendőrök a győrladaméri polgárőrökkel közös szolgálatot láttak el 2017. január 29-én az esti órákban, amikor egy győri lépcsőház belső udvarán egy idegesen viselkedő férfire lettek figyelmesek. A férfi az egyenruhásokat meglátva az erkélyen keresztül akart elmenekülni. A járőrök és a polgárőrök utána futottak és elfogták. A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy a 32 éves győrladaméri lakos ellen 10 hatályos körözés van érvényben. A férfi ellen a Győri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja csalás és sikkasztás bűntette, a Győri Járásbíróság sikkasztás bűntette, a Szolnoki Járásbíróság kerítés bűntette, a helyi rendőrkapitányság zsarolás bűntette és négy szabálysértés miatt, valamint a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság lopás bűntette miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

A győri járőrök 2017. január 30-án délelőtt a Likócsi úton igazoltattak egy 59 éves helyi lakost. Megállapították, hogy férfit a városi rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözte, ezért elfogták.

A rendőrök a gyanúsítottakat a rendőrkapitányságra előállították, a győrladaméri lakost pedig ezt követően őrizetbe vették.

police.hu