Győr+
2017.01.31. 21:39

Borkai Zsolt is gratulált a felújított győri bankhoz – galéria

Ünnepélyes keretek között adták át ma este a Teleki utcai OTP székházat. Az eseményre Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója is a városba érkezett.

A Teleki utcai igazgatóság december közepétől az ügyefelek előtt már megnyílt, az ünnepélyes megnyitóra kedden, prominens vendégek részvételével került sor.  Még tavaly kattant a lakat ideiglenesen az ajtókon, áprilistól a Dunakapu térre költözött át az bank teljes személyzete. S bár már távolinak tűnik a bezárás, a hosszúsága indokolt volt, hiszen a körforgalomnál található szákház teljes belső átalakításon, felújításon esett át. A szakemberek sok-sok munkaórát töltöttek azzal, hogy a mostani korszerű, modern, ügyfél- és dolgozóbarát környezetet kialakítsák.

A megnyitóra Győrbe látogatott Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója, aki kiemelte, hogy a szakma felfele ível csakúgy, ahogy az OTP is, hiszen tavaly rekordprofitot értek el.

Győr polgármestere, Borkai Zsolt is részt vett az ünnepélyes alkalmon, ahogy Radnóti Ákos és Fekete Dávid alpolgármestere is. A polgármester köszöntőjében többek között megemlítette, hogy az önkormányzatnak és az OTP-nek kiváló a viszonya, remekül képesek együtt dolgozni, amelynek egyik ékes példája az olimpiai falu építése.

A megnyitó a továbbiakban is pozitív hangulatban telt, mindenki a közös jövőre és a sikerekre koccintott. Innentől a terep az ügyfeleké…

GYP
Fotók: Marcali Gábor