Győr+
2017.02.10. 23:13

„Idén is meglesz a győzelem”

A hétfői bajnoki siker után újabb kihívás előtt áll a Rába ETO FC. Ezen a hétvégén története során nyolcadszor játszik a végső győzelemért a Győr a Magyar Kupa Final Fourjában.

Az ETO a Göcsej legyőzésével jutott el a négyes döntőig, az NBII-es Dunakeszi Kinizsi pedig idegenben lőtt több góllal a Bőnyt múlta felül, korábban pedig óriási meglepetésre a MVFC-Berettyóújfalut győzte le 5-1-re. Az Aramis a Veszprémet, a Haladás pedig Nyírgyulajt ejtette ki a Final Four-ért.

A címvédő elsőként szombaton az elődöntőben 15 óra 30 perckor a Dunakeszi Kinizsi ellen kezdi meg a szereplést a Veszprémi Városi sportcsarnokban. A másik ágon Aramis – Swietelsky-Haladás rangadó lesz a döntőbe jutásért.

 

 

A győriek fogadkoztak a kupahétvége előtt. Sőt határozott kijelentést tettek a zöld-fehér együttes játékosai, méghozzá azt, hogy idén is begyűjtik a Magyar Kupát.

Harnisch Ákos: Hétfőn a mérkőzést jelző sípszó után már lehet koncentrálni a következő feladatra. Fel kell készülni rendesen, nem szabad fél vállról venni a Dunakeszit sem. Nyerni szeretnénk ellenünk, aztán előre a döntőben a kupáért.

Matkovics Gábor: Jó formában vagyunk, megyünk előre a célokért. Ez látszik a bajnokikon is és megmutatjuk a hétvégén a kupamérkőzéseken is. Biztos vagyok benne, hogy idén is meglesz a végső győzelem, megvédjük a címünket a Magyar Kupában.

 

 

Női és férfi futsal Magyar Kupa – Final Four, 2017. február 11-12., Veszprém

 

Szombat:

Női elődöntők:

10:30 Agenta Girls Szekszárdi FC–Rubeola FC Csömör

13:00 Tolna-Mözs–Astra-Artifex Kiskunfélegyházi Bulls FC

 

Férfi elődöntők:

15:30 Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub–Rába ETO

18:00 Haladás VSE–Aramis SE

 

Vasárnap:

17:00 női döntő

20:00 férfi döntő

 

Amennyiben egy mérkőzés döntetlenül végződök, 2×5 perc hosszabbítással folytatódik a játék, és ha ez sem hoz eredményt, akkor 3-3 büntetőrúgás dönt.

 

 

Fotó: ETO FC facebook