Győr+
2017.02.13. 08:55

Edvin Marton elvarázsolta a győri közönséget

Felejthetetlen koncertshowt láthatott a nagyszámú győri közönség szombaton este az Audi Arénában. Fotósunk O. Jakócs Péter megörökítette a koncert hangulatát.

Edvin Marton új albumának, a Rock Symphony-nak legnagyobb slágereit adta elő, felcsendült többek mellett a Bohém Rapszódia a Queentől, de Vivaldi egyik műve is.

 

Az est különlegessége volt, hogy az év crossover koncertjén Edvin Marton egy 1699-es Antonio Stradivari hegedűn játszott, melynek értéke csaknem 7 millió dollár.

 

A magyar származású világhírű hegedűművész tíz év után látogatott ismét városunkba. A koncertjén ötvözte a klasszikus és a rock hangzást, amelynek köszönhetően egyedi hangzásvilágot, különleges zenei atmoszférát teremtett, a 20 tagú zenekar pedig méltó kísérője volt a világhírű zenésznek. Az esten vendégként fellépett Nagy Balázs, a Győri Nemzeti Színház művésze, aki az Indulnom kell című saját dalát adta elő, valamint a Drakula című musicalből énekelt.

 

A koncertet a Méhecske Közhasznú Alapítvány részére ajánlották fel. Az est eljén elhangzott a Remény című dal, amely az alapítvány dala is, Spider Papa And The Lady’s előadásában.

F.G.
Fotó: O. Jakócs péter

.