Győr+
2017.02.20. 00:35

Pályázat a pannonhalmi Évszakok Fesztivál vendéglátásának ellátására

Pannonhalma Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2017. évi Évszakok Fesztivál vendéglátásának ellátása céljából bérbe adja a tulajdonában álló Főtér területét az alábbi feltételekkel:

 

1., A bérleti jogviszony időpontjai:

2017. április 30. vasárnap, ROCK MAJÁLIS

2017. augusztus 19. szombat, SZENT ISTVÁN NAP

2017. október 7. szombat, BORNAP

2017. december 9. szombat, VÁROSI KARÁCSONY

2., A bérleti díj összege: egyedi megállapodás, a legmagasabb összegű ajánlatot tevő pályázóval.

Az ajánlatokat az önkormányzat a rendezvénysorozat teljes körű kiszolgálására egy ajánlati összegben kell megjelölni.

Az ajánlati összegnek a rendezvények közönsége kiszolgálásán kívül magába kell foglalnia a rendezvényeken fellépők és közreműködőik étel és ital kiszolgálását is.

Az önkormányzat a rendezvényeken a kiszolgáláshoz szükséges faházakat, sátrakat, egyéb technikai feltételeket biztosítja.

A pályázat nyertese kizárólagos jogot szerez arra, hogy a jelzett napokon saját maga, vagy az általa szerződtetett egyéni, vagy társas vállalkozások útján lássa el a rendezvény teljes körű kiszolgálását.

A bornapon az árusítási igénnyel jelentkező borászokkal az önkormányzat köt szerződést s biztosítja részükre a faházakat, standokat.

3., A felhívásra az önkormányzat kizárólag olyan egyéni, illetve társas vállalkozások jelentkezését várja, melyeknek sem az állam, sem az önkormányzat, sem a közszolgáltatók felé nem áll fenn semminemű köztartozása.

4., A pályázat nyertese az, aki a fent felsorolt szempontoknak való megfelelés mellett, a bérleti díj összegére a legmagasabb ajánlatot teszi.

5., A pályázatot írásban, zárt borítékban, személyesen, vagy postai úton legkésőbb 2017. február 28-án 9.00. óráig kell benyújtani Pannonhalma Város Önkormányzat Polgármesteréhez, a 9090 Pannonhalma, Dózsa György út 10. szám alatti címre.

A borítékra rá kell írni: „ Pannonhalma Négy Évszak Pályázata ”

6., A pályázathoz csatolni kell:

a pályázó vendéglátó tevékenység ellátására való jogosultságát is igazoló vállalkozói igazolványának másolatát, vagy cégkivonatát,

pályázó nyilatkozatát arra vonatkozóan, hogy az állam, az önkormányzat, valamint a közszolgáltatók felé nem áll fenn semminemű köztartozása,

pályázó nyilatkozatát arra vonatkozóan, hogy a pályázati kiírás feltételeit elfogadja,

pályázó árajánlatát a bérleti díjra vonatkozóan

7., A pályázatok elbírálásának határideje: 2017. március 10.

8., A pályázattal kapcsolatban érdeklődni Bagó Ferenc polgármesternél a 96/554-210-es számon lehet.