Győr+
2017.02.20. 21:45

Az ötödik helyen zárták az amerikai tornát a győri vízilabdások

Ahogy arról múlt héten beszámoltunk a Győri VSE serdülő vízilabdás lányai februárban, Amerikában edzőtáborozott, valamint az utazás legvégén egy többnapos nemzetközi tornán méretetett meg.

A South Florida Water Polo Club rendezésében a 15. alkalommal tartották meg ezt a viadalt, ahova a győri klub egyik edzőjének, Vogel Zsoltnak a kapcsolatai révén kerülhetett a GYVSE.

A győri lányok a csoportmérkőzések során egy győzelemmel és két vereséggel a harmadik helyen zártak, majd a play off során újabb sikerrel az ötödik helyért küzdhettek. A helyosztóknál a Miami Riptides csapata várt a GYVSE-re, amelyet végül 7-4-re sikerült felülmúlni.

 

Medencében a győri lányok a helyosztón

 

A csoportmeccsek eredményei:

Hialeah Storm – Győr Panthers (GYVSE) 11-5

Gigantes de Carolina – Győr Panthers (GYVSE) 7-4

Raider – Győr Panthers (GYVSE) 4-6

 

Play off eredménye:

Encantada – Győr Panthers (GYVSE) 3-11

 

Helyosztó:

Győr Panthers (GYVSE) – Miami Riptides 7-4

 

A győri lányok a vízparton

 

„Összességében jó tapasztalat volt az amerikai utazás a lányoknak – mondta el Ábrahám Csaba a szakosztály vezetője. Ha megnézzük a tornát igazából csak a döntő két résztvevőjétől, a Hialeah Stromtól és a Gigants de Carolinától kaptunk ki. Ha jobb a sorsolásunk, azaz a két finalista nem a mi csoportunkban van, akkor talán a 3. hely is reális cél lehetett volna. Ám így sem szomorkodunk, jól szerepeltek serdülő lányaink.”

 

Fotó: facebook