Győr+
2017.02.27. 09:10

Egymásnak adták a stafétát 2017-ben is

A GyereGyőrbe tematikus városnézések csapatának idegenvezetői idén már harmadik alkalommal adták egymásnak a stafétát az Idegenvezetők Világnapján.

A 2017. február 26-án megrendezett 3. Staféta Sétára 180 érdeklődő regisztrált, akik kvízjátékban is részt vehetnek a támogatók és a partnerek által felajánlott értékes nyereményekért.

 

Öt idegenvezető Csobayné Pintér Éva, Faragó Szilvia, Husz Anikó, Kauker Bálint és Táska Eszter várta izgatottan a vendégeket a Városháza téren.
A séta résztvevőinek lelkesedését a hűvös, szeles idő sem tudta elvenni. A Városházától illetve Hugootól – a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál közel 6 tonnás kabalafigurájától- indulva kétórás sétán mutattak be ízelítőt a tematikus programok gyakorlott vezetői.

 

 

Számos témát fűztek egymásba, sok izgalmas sztorival irányították rá a figyelmet a város történelmének kevéssé ismert részleteire, rejtett látnivalókra és invitálták a vendégeket a tavaszi sétaprogramokra. (Weboldalukon http://www.gyeregyorbe.hu/ vagy https://www.facebook.com/gyeregyorbe/ oldalukon folyamatosan értesülhetnek ezekről az érdeklődők.) Fény derült néhány kulisszatitokra is, ami az idegenvezetők színes munkáját a világnapon fókuszba helyezte.

 

Fotó: Csobay Dániel