Panír
Távol-keleti csirkemell üvegtésztával
Fotó: Győr+
A távol-keleti ételek egyre népszerűbbek Magyarországon. Koksza, a Panír séfje megmutatja, hogy bátran belevághatunk egy ilyen fogás elkészítésébe.
A távol-keleti ételek egyre népszerűbbek Magyarországon. Koksza, a Panír séfje megmutatja, hogy bátran belevághatunk egy ilyen fogás elkészítésébe, és érdemes új ízekkel feldobni hétköznapi ételeinket. Ráadásul a hozzávalók és fűszerek ma már megtalálhatók egy átlagos élelmiszerboltban is.
hozzávalók 2 főre
20 dkg csirkemell
30 dkg üvegtészta
10 dkg Shimeji gomba
1 szál sárgarépa
¼ cukkini
1 fej fehér hagyma
kínai kel (tálaláshoz)
édes-chili szósz
szója szósz
3 ek. barna cukor
fahéj
tört szegfűszeg
A Panír korábbi adásai visszanézhetők itt!