Győr+
2017.03.25. 21:56

Kocsis Bogi újabb érme

A Győri Atlétikai Club birkózói két megmérettetésen is részt vettek az elmúlt hétvégén. Az győriek egy hazai diákolimpián és egy lengyelországi viadalon.

A Serdülő Leány Diákolimpia országos döntőjét a Pestszentimrei Sportkastélyban rendezték meg. Ezen a versenyen a győri tehetség Kocsis Boglárka (40kg) mutatkozott be. Bogi három szenzációs győzelem és egy vereséget követően, a dobogó második fokára állhatott fel.

 

Míg Kocsis Boglárka idehaza, társai Lengyelországban vitézkedtek

 

Győr testvérvárosában, a lengyelországi Poznanban vett részt a győri és dorogi versenyzőkből összeállított magyar csapat a kötöttfogású kadet nemzetközi versenyen, ahol a házigazda mellett az ukrán, a lett és a litván válogatott is szőnyegre lépett.

A rendkívül erős és népes mezőnyben a hat fős csapat egy éremmel térhetett haza. Sluka István azonban nemcsak aranyérmet nyert, hanem a magabiztos birkózása révén a legjobb külföldi versenyző különdíját is neki ítélték oda. Mellette a csapat többi tagja is szépen helytállt, így összesítésben a magyar birkózók 25 csapatból a 7.helyen végeztek.