Győr+
2017.04.04. 15:05

Két személyautó rohant egymásba Sashegynél – véget ért az helyszínelés!

Összeütközött két személyautó a 81-es főúton, Győr közelében, a 78. kilométerszelvényben.

18:51:

A 81-es számú főút 78-as kilométerszelvénynél, az M1-es autópálya felhajtó közelében minden forgalmi sávban zavartalanul halad a forgalom.

Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés azon az útszakaszon, ahol korábban személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Korábban két személyautó ütközött az M1-es autópálya felhajtó közelében.Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt  április 4-én 14 óra 20 perc körüli időben a 81-es számú főút 78-as kilométerszelvénynél, az M1-es autópálya felhajtó közelében. Ismeretlen okból és körülmények között két személyautó ütközött. Az elsődleges megállapítások szerint a balesetben egy személy sérült meg – adta hírül a rendőrség.

Korábban írtuk:

Összeütközött két személyautó a 81-es főúton, Győr közelében, a 78. kilométerszelvényben.A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon rendőri forgalomirányítás mellett, félpályás útlezárás volt érvényben.

Az egyik jármű az árokba csapódott, a másik pedig az úttesten állt meg. Egy ember beszorult az autójába, őt feszítővágóval szabadították ki és átadták a mentőknek a műszaki mentést végző győri hivatásos tűzoltók.

A baleset helyszínén félpályán halad a forgalom – tájékoztatott a katasztrófavédelem.