Győr+
2017.04.21. 14:11

Csúcstechnológia a karcsúsításban és feszesítésben: Győrben is elérhető a Mary Cohr testkezelés

Francia fejlesztésű csúcstechnológiás kezeléseket alkalmaz a győri Színvonal Szépségtanoda, „hogy a nő még szebb legyen”: a Mary Cohr arc- és testkezeléssel garantálják, hogy a feszesebb, narancsbőr nélküli test nem álom többé!

Országszerte ritkaságnak számító szolgáltatással várják a szépülni vágyó vendégeket a Nagy Imre úti kozmetikai szalonban. A problémás bőr kezelését több irányból közelítik meg a Színvonal Szépségtanoda szakemberei: a vákuummasszázs, a testtekercselés és az innovatív termékek hatását ötvözik a luxus kategóriás kezelésekben. Csiba Katalin mesterkozmetikus, a szalon vezetője elmondta, egy világszerte működő rendszerrel veszik fel a harcot a narancsbőrrel, s nyújtanak hatékony segítséget a bőrfeszesítésben, illetve arcápolásban. A vákuummasszázzsal feltörik a bőr alatti makacs cellulitot, a nyirokrendszeren keresztül kivezetik a salakanyagot, ezáltal pedig kisimul a bőrfelület. Eközben stimulálják az izmokat, mely elősegíti a zsírégetést és a szövetek feszesítését.

A kezelés alatt ionizációs hatóanyag-bevitel is történik, mely az ún. terhességi csíkok halványításában is segít. Egy átlagos kezelés után 1,5 centiméteres csökkenés várható a derék, 0,6 centiméteres pedig a combok körül. A kezelést állapotfelmérés előzi meg, a vendégeknek személyre szabottan segítenek a kitűzött céljuk elérésében, akár egy adott területre fókuszálva. Csiba Katalin kifejtette, a bőrön vákuumot képező masszírozó fej segítségével feszesíteni is tudják a bőrt, nagymértékű fogyás után is. Kiszámítható metodika szerint dolgoznak, így a vendégek a diagnosztika után pontosan tudják, milyen jellegű és gyakoriságú kezelésre van szükségük. A több éve Magyarországon is elérhető vákuumos kezelésekkel ellentétben, a Mary Cohr által kifejlesztett gép nem okoz fájdalmat, és óvja az érfalakat is. A „könnyű láb” kezeléssel az igénybe vett, elnehezült lábakon is segítenek, szintén a nyirokrendszer stimulálásával.

A gépi kezelés hatását fokozza a francia cég legújabb testkezelési innovációja is, a manuális testtekercselő rendszer. Karcsúsítás és feszesítés esetében is speciális masszázzsal kezdődik a kezelés, a célnak megfelelő szérummal, amit bandázsolás követ, amely során a hatóanyagok tökéletesen kifejtik hatásukat. Már az első kezelés eredménye is hetekig érezhető: a bőr bársonyosabb, feszesebb lesz, s akár 1,5 centimétert is csökken a combok körfogata.

A kezelések során használt termékek a természet laboratóriumában készültek, a cég nagy hangsúlyt fektet a készítmények tisztaságára. A Mary Cohr az illóolajokat is a bőrápolás szolgálatába állította: egy szabadalmaztatott eljárásnak, a hidrogél formulának köszönhetően, forradalmasították az esszenciális olajok alkalmazását. A hatóanyagok között megtalálható például a méregtelenítő koffein, az érfalerősítő gesztenye és a bőrtónus-javító rozmaring.

A mesterkozmetikus végül hangsúlyozta, a kezelések személyre szabott, kúraszerű alkalmazásával óriási változások érhetőek el a problémás testrészeken, mely most, a bikiniszezon előtt különösen aktuális. A Színvonal Szépségtanoda szalonjában dolgozó szakemberek speciális, Mary Cohr-tanfolyamon vettek részt, hogy a legmagasabb tudással várják a változásra vágyó vendégeket.

 

(x)

 

Színvonal Szépségtanoda

Győr, Nagy Imre u. 41. (a Nimród Étteremmel szemben)

Bejelentkezés: +36-20/9974-090